.watch out.

Monday, April 26

DRAGON

pada petang tadi. aku bersama 3 orang lagi sahabat ku..adilah husni, lailatul najwa, aleeza huda, pegi la menonton 1 citer yang sudah bezaman-zaman kluar di wayang di seantero duniA.. namun, kami ber-4 baru dpat tegok tadi di sebabkan oleh wayang kat cini mmg lembab macam siput!!!! citer2 bez semue kuar lambat!! pe kes???? BIG CINEMA anda harus mengambil berat masalh ini, jangan la jadi kan kami, penduduk di TELUK INTAN ni menjadi oarng yang TER-last sekali menonton filem2 bez di wayang mu itu...I'M BEGGING YOU............

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON.. tu lah tajuk nyer...bapak lame dah citer ni kuar.. berjanggut misai aku tggu citer ni kuar kat wayang cini.. aduh!!!! pape hal pon.. kami pon beli tiket yang berharge RM8 masuk la ke tempat yang penuh ngn 'charming' peoples 2... nk taw npae aku kate CHARMING??? kalo la kome perasan kan. cube tengok kat iklan jawatan kosong yang ade kat kaunter tiket 2..." bla...bla..bla..bla..charming personality..bla..bla..bla.." hah!! kalo korang penh pegi wayang kat cini.. confirm la kome x stuju ngn krateria CHARMING PERSONALITY 2..kome pon taw la knpe an.. hahahahhahaha..

oke2!! back 2 my story..msuk2 je kat SCREEN no.2.. alangkah terkejutnya kami bkan kepalang.. sungguh PENUH.....................dengan kerusi yang KOSONG.. hahhahahaha...mmg xramai org pon.. bole sgt la dibilang dengan jari.. x samapi 10 orang pon..waduhh!!! pape hal pon.. kami pon tonton la citer 2... tp... xsamapi pon 15 MINIT tgk citer 2, tetibe BLACK!!!! bkn black mentor tetibe ade kat citer 2, tapi.. screen 2 black la.. oke2!! mksud aku hitam... yang tinggal hanye suare yang sungguh merdu n comel..:) PULAK!!!!! kami dah ade hasrat tok MINTAK balik LAPAN RINGGIT MALAYSIA kami.. tp.. ade la lam 5 mint.. dah oke balik!!!! TAPI!!!!!! byk giler tapi kan.. huwawwawawa.. KNPAKAH MEREKA X MULE KAN BALIK PART YANG KAMI X DPAT TENGOK DI SEBABKAN KESILAPAN TEKNIKAL MEREKA???????  

kami pon akur la.. tengok juga la sampai citer 2 abez... MEMANG SONOK la....LOVE IT!!!! sungguh comel dragon 2.. secomel AKU and KAWAN KU... heee..


kemudian kami ke BSN sebab aleeza nk cucuk!! hak3!! lps tu kami pon ke WATSON untuk melihat SIMPLYSITI..fuhh!!! mmg giler... mahal derr prodk die..compact powder pon RM59.90..perrhh!!! sakit laa... siti yang kaye tambah kaye.. org yang miskin.. tambah miskin.. ish2!! akhir zaman..kami xbeli pon.. kami beli barang lain.. THE STORE kesayangn.. hahaha melihat baju2 n kasut2 yang ade di sane...aku x beli pape pon.. aleeza n lai saja yang shopping.. heee..then.. kami ke MCD. mkan2 sambil GOSIP2!!! hahhahaaha.. then..kami pulang la.. cz daj lewat maa... ASAR pon blom lagi.. heee.. sepanjang lam kete xkire la balik ka, pegi ka.. mmg kecoh la.. gelak manjang!! sonok la...tp.. time aku nk anta aleeza pulang ke rumah.. ade la pulak sekor ANJING ni.. nk wat show plak tengah2 alam.. aku langgar baru taw.. selamberr jee dok tengah jalan.. ceh!! nk wat SHOW ke????


        

ALEEZA HUDA, ADILAH HUSNI, LAILATU NAJWA n all my friends... love u all.................mmg seronok la... nanti kite going out lagi la ye....SAYANG KAMU SEMUA!!!!!!

7 comments:

aleeza huda said...

love you too :)

ain syahidah said...

love you................

Anonymous said...

haha
hari paling best tok korang :)
hari paling jeles tok aku :(
nak itot nak itot:(((((

ain syahidah said...

aina: 2 la.. spe soh xikot.. kn dah jd cam 2.. hahhahaha

aleeza huda said...

aku dh update jugak XD

WhiteScoot said...

edi tgk this mobie oh...............

ain syahidah said...

afiq eh??: spe edi????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...