.watch out.

Thursday, April 15

PE KES MAK CIK OIT!!!!

baru lah hari ni aku dpt taw kebenrnnyer. tak patut la ko tipu kami semue mak cik oit. n kali ni aku lak yang kne tipu n bkn korg cam y aku post kat bawah ni.. waduh!! kne kat aku lak..kes nyer cam ni.. mak cik 2. ade la dekat2 sini ha.. aku xley ar bagi detail sgt, t kot2 anaknyer terbace lak.. abes aku bermusuhan ngn mak cik lak.. susah la nk jadi menantu. hahahaha lari tajuk lak..kembali kepade topik kite. mule2 cam ni..

kan ari 2 kuar result spm, soo, mama aku ngn berbesar hatilah g tnye kat mak cik ni anak die dapat bape 'a', soo mk cik ni pon ngn bangge kate " dapat 9 a je. ain dapat bape??" mama aku pon jwblah.. blah2 an..hehehehe. so xpe lah.. abez citer la cz dah taw die dpt STRAIGHT 'a' kn..peh 2 di suatu ptg kan mama aku pon bersembang la tnye anak die 2 x dpat interview jpa ka an.. time 2 lah baru mama aku mengetahui kebenaran yang sebenor2 nyer...upenyer, bkn 9. tapi 9-2=7. pe la..ckap la awl2 mak cik oit.. ni dah bezaman rslt spmnyer baru ni nk kasi taw??? pe kesss????? die mmg same tarf je ngn aku tolak tambah 1 je..time pmr pon cam 2 an..laaa.. xyah la nk bgge noo....aku nympah doee....(sedang ku menaip ni + aku layan fb, aku dpt berite y amat sonok la...AKU DAPAT MATRIK!!!! yahuuuuuuuuuuuuuuu..see you all in matrik GOPENG!!)  

sambg kpd kess mak cik sorg ni..dan aku baru lah mengetahuinya pada 15 april 2010. lame dah 2 beb..mati2 la aku igt mmg dapat lurus 'a' dak 2.. upe2nyer x pon...mmg la mak cik ni. mama aku pon ckp mak cik ni mmg cam ni, suke no putar belit citer.. aku pon x taw la npe. time mama kte dak 2 dpt lurus 'a' aku rase cam xcaye n aku rase mama salh dgr kot.. btol la tekaan aku ni..paling klakar an die ckp cam ni. 'mase tepon 2 tgh ngntok jd ckp la 9 subjek' perh.. mama aku ade tnye doe.. 9a ka?? die ye kan je.. peh 2 lagi.. "bagus pon xdpt lurus 'a', t kamu belagak (ckp kat ank die dpn mama kot) ngn kawan2!!" pe kess mak cik oit!! korg pon bole nilai la sndiri base on ape y mak cik ni ckp..aku pon sdh xtaw mau kabo betape aku bengang tol ngn mak cik 2!! aku dah bape kali skip nk tulis bnde ni juz bcz aku kne layan dak2 y baik lagi happening d FACEBOOK aku!! sonok la cmmnt2 ngn korng!! ADILAH HUSNI, IZWAN ISYANNI, NURUL SYAZWANI..
sayang la korg!!! muuuuuuaaaahhxxxxxxx...


fikir2 kanlah......jgn menjadi org y terlalu sombong sampai memakan diri sendiri sudah!!!!

3 comments:

Anonymous said...

syg izwan iasyanni ye..heheee

-dila husni y bek ati.. :)

ain syahidah said...

woi!!! jgn bikin panas dalm ini blog!!!!
T.T
knpekah ko begitu? cukup la lam fb td....
kwn je deee...

ain syahidah said...

p/s: ko eje nme die pon x btol kot!!!
isyanni la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...